söndag 14 september 2014

Vilken superdag!!!

När vi låg på sjukhus sist fick lilleman en inbjudan till en ba(r)ndag av Racing Rascals! I inbjudan stod att hela familjen skulle få prova olika racebilar!
När vi sen kom dit igår syntes inte en bil men en kille hälsade oss välkomna, pratade lite sen berättar han att Gladiatorn Beast hade rymt från Gladiatorerna och stulit Blixten McQueen!! Då hörde vi sirenerna och Blixten kom jagad av en polisbuss, ut hoppar Beast och bankar med sitt ben men poliserna fångar honom så klart.
Efter det rullar bil efter bil in till slut står 70st värstingbilar (typ Lamborghini, Ferrari Porsche....) på plats och varje barn får varsin fadderbil med sitt namn på rutan! Dessa bilar fick alla åka i så mycket de ville och orkade hela dagen. Lilleman fick en Nissan GT-R med 550hk och viktigast av allt, den var snabbast av alla bilar runt banan;)! Det fanns även ambulansbil, polisbil och brandbil på plats och brandbilen fick de åka i runt banan samtidigt som den hade sirenerna och blåljusen på. Till lunch bjöds alla barn på Happy Meal.  Inte nog med alla bilar, det kom dessutom två Jas-plan flygande förbi enbart för barnens skull! Det var många barn som var helt slut efter denna dag och vi går fortfarande här hemma med leende på läpparna!!





 Mamma ska få åka!

 En rädd Markoolio sitter i den gröna bilen:)

 Pappa fick också åka!


 Gladiator i liten bil;)

Idag har vi varit skönt trötta och mest gått och myst, men lite träning blev det. Hela familjen gav sig iväg till Kvisthamra backen.




 Lite racing på vägen hem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar