onsdag 25 november 2015

CROSS KM + annat

Så där då har vi bland annat hunnit köra klubb mästerskap i cross sedan sist. Den tävlingen går väl inte till historien. Var tvungen att släppa täten redan på varv två och valde att backa bak till nästa grupp med Chippen och Irma. Snurrade runt med dom och retades lite i den långa backen.

Annars så rullar vinter träningen på och jag kör samma upplägg i år som förra året. Tränar på men utan något schema och utan den där sista fokusen på passen. Har några pass som jag försöker få in i veckorna för att bygga en bas inför januari, men annars så kör jag på känsla. Försöker ha fokusen på annat, som att renovera huset. För att ha maximal mental energi till januari då jag börjar köra hårdare och mer strukturerat igen.

söndag 8 november 2015

Frötuna crossen

Deltävling nummer tre i ck Norrtäljes cross cup gick idag vid Frötuna skola. Vi var åtta stycken som struntade i regnet och ställde upp till start. Det var en kul bana som blev hyfsat geggig och hal i regnet. Orkade inte hänga med Gunnar och Anders idag utan fick kämpa om tredje platsen med Stefan. Vi turades om att ha täten, men på de sista varven lyckades jag få en liten lucka som höll in i mål. Tror iallafall att jag fick pris för snyggast eller eventuellt fulaste tävlingsdress. Hade letat rätt på en Järfälla ck tempodräckt från 90 talet. Syns inte riktigt hur den ser ut då bilden är tagen efter tävlingen.