torsdag 20 augusti 2015

Nu så!

Förkylningen är borta och jag har börjat träna ordentligt igen. Idag blev det ett riktigt mysigt pass i solen på stigar runt Norrtälje. Det går att få ihop ganska många timmar på stig mer eller mindre inne i stan.

Sedan undrar jag lite vad som har hänt med denna flugan? Hur kan den ha dött och hamnat med ryggen upp i taket?

fredag 14 augusti 2015

MTB XCO KM och förkylning

Nu har vi kört mtb km här i Norrtälje och resultatet blev som det nästan alltid blir, Gunnar etta, jag tvåa och Stefan trea. Men med på racet var också Christofer som blev fyra och Chippen som blev femma. Loppet kändes ok även om jag gärna hade velat kunna hänga med och stressa Gunnar lite längre. Han satte upp ett hejdundrande tempo första varvet och jag var tvungen att släppa en lucka direkt. En del av förklaringen kan vara den förkylning som jag just nu har fått ta del av. Så nu är det bara att dränka sorgen och sedan göra comeback på andra sidan... Skål. Så i väntan på bättre tider håller jag på och brottas med värdens största ros som skall bort om jag vinner...

fredag 7 augusti 2015

Semestern är slut

Så där nu är semester slut och jag har jobbat en vecka. Träningen har rullat på bra under semestern även om fokus har legat på att ha kul med familjen. Det har blivit bärplockning, svampplockning, djurpark, havet, museum, grillning i regn mm... Nu är det ju bara att se om man överlever jobbet eller om vi får ta semester snart igen :-)