tisdag 14 juli 2015

Backe upp och backe ner

Igår var farmor och farfar här och då blev det besök på 4h gård med traktor museum och ett besök på bondens glasskalas i Älmsta. Idag drog vi istället ut i skogen för att leta efter kantareller. Några hittade vi även om det nog var lite tidigt. Men som tur var så fanns det gott om blåbär. Träning i dag blev backintervaller. Dock upptäckte jag att jag fortfarande hade 36 klingan kvar på så det blev ett extra tufft pass.

lördag 11 juli 2015

Distansat ut mot havet

Eftersom det är ett tag tills nästa tävling så har jag börjat om lite med träningen. Lite mer löpning och styrketräning för att både kropp och huvud ska få en ny tändning. Idag blev det dock ett distanspass på cykeln ut till havet på tre timmar.

onsdag 8 juli 2015

Mörksuggejakten + annat

I lördags rullade hela familjen upp till Borlänge för att sova över där inför mörksuggejakten. Vi fick en under bar kväll i Borlänge. Ovetandes lyckades vi snubbla över Peace and Love festivalen och trotts att vi inte gick in fick vi ändå höra en del bra musik utanför. Jag var absolut inte mentalt upplagd för tävling efter lite för mycket annat som tagit upp min tid. Trotts detta blev jag hyffsat nervös inför tävlingen och drev hela familjen till vansinne ;) Förstod nog inte riktigt att starten gick men rullade med de andra och när vi kom in i backen så började huvudet fungera igen och ju längre in i loppet vi kom desto mer började jag tycka om det. Orkade inte köra aktivt utan fick nöja mig med att följa med, även om det var jobbigt att ligga sist i gruppen och täppa luckor när åkare tappade. Alltid lättare att ligga med i täten. Får vara nöjd med en 23 plats i h30 och en 107 plats totalt med tanke på uppladdningen.

Efter tävlingen blev det en fika i Tällberg och sedan tillbaka till Borlänge för ytterligare en underbar kväll.
Måndagen var planen att åka  upp till stugan i Hälsingland men att först ta ett litet stopp hos kompisar i Delsbo. Kom upp till stugan lite för sent och där hade det vuxit igen betydligt mer än när vi var där sist, ungarna tyckte att stugan var läskig i skymningen och regnet så vi valde att brumma hemåt i stället. Cykla i de stora bergen får jag göra någon annan gång när vi har tid att göra iordning lite först. Fick en heldag i bilen men vi njöt av resan!





 
Där bakom någon stans är huset!

torsdag 2 juli 2015

Var är han?

Varför är han inte med på tränings tävlingarna? Tränar han något? Svaret är att nästan all tid och energi har gått åt att måla och byta panel på huset de senaste veckorna. Eller så har jag legat under bilen för att laga den. Visst har jag tränat, men fokus har legat någon annan stans. Mest tränat för att stoppa förfallet. Nu är dock målning nästan klar och det kommer bli mer träning och slappa framöver. Idag blev det ett lugnt bara njuta av cyklingen och solen pass i den välkomna värmen.