onsdag 20 maj 2015

Öde TT

Det känns hoppfullt för Norrtälje att antalet idioter verkar minska. För på gårdagens TT i kvisthamra backen var jag ensam startande i ösregnet. Körde de fyra varv som var planerat och det var riktigt segt och slitigt underlag. Försökte öka farten på varje varv, men då banan bara blev blötare och halare för varje varv så låg varvtiderna på ungefär samma tid. Att det tog 11 minuter per varv talar om att det inte var någon super snabb bana. Jag ska köra varvet 1 till 1 1/2 minut snabbare vid tort väder.

måndag 18 maj 2015

LLLTT blev en blöt historia

http://connect.garmin.com/activity/777426743

Igår var vi fyra idioter som stack iväg på långloppsträningstävling i 4 plusgrader och spöregn. Det blev ganska snabbt två grupper med mig och Anders i den första och Chippen och Freddie i den andra. Den där riktiga tävlingsstressen uteblev i regnet och vi höll mer ett jämt och hårt tempo. Det var först på slutet jag försökte köra ifrån på riktigt och det som då hände var att Anders körde fel :-) Banan fick trotts regnet godkänt och detta gör vi om en dag med bättre väder. Ska dock ändra på början och slutet så att det blir lättare att hitta.

fredag 8 maj 2015

Limmarens långlopps träningstävling (LLLTT)

Nästa söndag den 17 maj bjuder jag in till långlopps träningstävling kl 10.00 start och mål hemma hos mig på Görlahöjden 5 i Norrtälje.

Banan är 50 km för tävlingsklassen och 40 km för motion. Den kommer vara markerad så att alla kan hitta runt. Banan är hela tiden omväxlande grusväg och stig och går i skogarna väster och söder om sjön Limmaren.


Efter racet bjuds det på belgiska våfflor, alltså riktiga suiker wafel inga j..la turist våfflor!!!

Banan kommer se ut typ så här med några små förändringar (rätt karta läggs upp senare). Tävlingsklassen kör två varv på rundvarvet längst ner på kartan.