lördag 22 november 2014

Cross KM

Idag var det dags för ck Norrtäljes cross KM i Grind. Vi var rätt många som kom till start. Gunnar hade fått till en rolig bana som var både snabb och som hade långsamma tajta kurvor. Underlaget var hyfsat blöt och det blev lite halt i vissa kurvor. I starten drog Micke Flockhart iväg som väntat. Fast jag och Gunnar försökte hänga med i ca två varv innan luckan blev för stor. Efter det körde jag och Gunnar ihop ett par varv innan jag försökte mig på ett ryck. Det höll i drygt ett varv innan Gunnar kom ikapp igen. Då la jag mig på hans rulle och väntade på det berömda Gunnar rycket, men det kom aldrig och jag kände att jag kunde köra lite fortare i kurvorna. Så med ca 10 minuter kvar ryckte jag igen och fick en lucka som jag kunde hålla till mål. Tvåa på tävlingen och klubbmästare. Var denna form kommer ifrån vet jag inte då träningen inte är på topp och en hel del skräpmat åker ner i magen just nu. Hur som var det riktigt kul idag.

måndag 17 november 2014

Road trip

I helgen har tre fjärdedelar av våran lilla familj åkt på en liten road trip ner till nordtyskland (Skåne) för dop. Vi delade upp ner resan och sov över en natt i Jönköping. Vi började med att ta oss ner till centrum i Jönköping för att hitta lite nya finkläder åt lilleman. Sedan blev det middag på resturang innan vi gick tillbaka till hotellet för lite kvällsmys. På lördagen tog vi oss igenom Småland, otroligt tråkig väg och Småland är ju inte direkt överbefolkat. Kom ner till skåneland i hyfsad tid innan dopet, var vår gamla kursares son som döptes och det var trevligt att komma ner och träffa dem, det blir ju inte så ofta när hon flyttat utomlands ;). Söndag blev det sträckkörning hem och måste säga att jag är imponerad av lilleman som satt snällt i bilen hela helgen utan gnäll. Träningen fick lysa med sin frånvaro i helgen. Det blev även på tok för mycket hamburgare, pizza och tårta... fin satsning inför nästa helg...

Vackra lyktor i Jönköping.

Mysiga vägar och vackert väder i Småland.

fredag 7 november 2014

Det var inte igår!

Fick dessa bilder av mannen på bild nummer två. Kommer inte ihåg exakt vilket år de är ifrån, men det börjar bli ett tag sedan nu. Nu ska vi bara lyckas få den där norrlänningen på bild två att börja cykla igen. Han kan ju inte leva resten av sitt liv på att han tror sig ha slagit mig upp till toppen av puig major (det diskuteras fortfarande om var toppen är och om jag slog av på farten för att vänta in honom) ;-)

torsdag 6 november 2014

Dubbla sjukhus

Idag har jag och lilleman farit runt bland Stockholms sjukhus. Först for vi till Solna och Astrid Lindgrens barnsjukhus för en röntgen av ryggen. Sedan bar det av ner till Huddinge sjukhus för att träffa doktorn. Det börjar bli riktigt kul att åka runt med lilleman. Man kan föra mer och mer avancerade konversationer, skämta om det mesta och digga musik. Det är en kompis man har med sig i bilen. Dagens botten märke var nog när jag (ordagrant) fick sparken som pappa! Efter att jag inte velat köpa ett kinderägg ;-)

Någon träning har det inte blivit då Anna är iväg med jobbet till Berlin och jag är själv här hemma med de små.

onsdag 5 november 2014

Styrketräning

Började med vinterns styrketräning igår. Gammal och vis som man är, började jag lite försiktigt och lastade inte på med allt för mycket vikter. Körde även fler repetitioner så här i början,  för att sedan öka vikten och minska repetitionerna när jag har vant mig vid styrketräning igen. Det känns lite i rumpan idag annars så har jag klarat mig från träningsvärk än så länge. Vi får se hur det känns imorgon. Annars brukar ju styrketräning och löpning vara mycket effektivt om man vill ha sån där träningsvärk som gör en totalt oförmögen att röra på sig.

tisdag 4 november 2014

Mys pys väder

Det är riktigt upplyftande väder just nu :-) grått och brunt, tur att mina skor lyser upp tillvaron lite i alla fall.

Ska försöka mig på att köra styrketräning med skivstång idag. Spännande och se om jag kan gå imorgon...

lördag 1 november 2014

Ok?

Igår babblade jag om att jag skulle träna vad jag ville och idag sitter jag ändå här i garaget och trampar på trainern?  Det är ju faktiskt skönare här inne än ute i duggregnet och mörkret. Så det var ett fritt val ;-)