onsdag 27 augusti 2014

Väder

När vädret var så där underbart som det var igår så var det nästan lite skönt att krypa in i garaget och köra lite på trainern. Fick bli två minuters intervaller medans regnet öste ner utanför.

måndag 25 augusti 2014

Morgonlöp +

Morgonlöpning, långpromenad, 20/40 sekunders intervaller och två minuters intervaller på trainern är helgens tränings resultat. Annars har det blivit trädgårdsarbete och färdigställande av en ny del av trädgården med en mur, plattor och gräsplantering. Fint blev det:)

fredag 22 augusti 2014

Äntligen

Så då var vi hemma igen efter några dagar på sjukhus. Den här gången var det lilleman som äntligen fick göra sin ryggoperation, som vi väntat på i nästa ett år. Nu är det gjort och så skönt att ha det gjort, det är aldrig kul att skicka in sitt barn till operationssalen.

Race med BMW M-bil, lite kul måste man ha innan operation!!
(Efter operationen fick bilen bli en rullstol med ratt:))

Idag var jag en duktig man och köpte blommor till min fru på hennes födelsedag ;)


Träning tar vi någon annan gång, men lite har det tränats.

fredag 15 augusti 2014

Tränings uppdatering

Dags att redovisa träningen igen! I onsdags blev det ett förena nytta med nöje pass, då jag sprang ner på stan för att hämta medicin på apoteket och sprang sedan hem igen. Spurtade lite extra i backarna för att få upp pulsen ordentligt. Igår körde jag och Anders några varv på kvisthamra banan och hjälpte varandra med lite tips om de svårare partierna. Så nu kan vi båda cykla alla delar av banan med hyfsat självförtroende. Trevlig också med lite sällskap på träningen :)

söndag 10 augusti 2014

TT kvisthamra

Idag var det dags för träningstävling igen i kvisthamrabacken. Den här gången var det en lite tuffare bana med mera klättring. Passade mig bra och jag kände mig stark. Mot Gunnar och Uffe fanns det inget att göra men jag kunde hålla övriga bakom mig utan att gå allt för mycket på rött. Höll ett kontrollerat tempo uppför och kunde stå på lite mer på de lättåkta partierna. Hade även min alldeles egna fan club på plats.  Lilltjejen börjar få koll på detta med tävlingar och hejade på mig när jag cyklade förbi.

torsdag 7 augusti 2014

Uppsala

Ingen träning idag utan vi åkte till Uppsala för inhandling av lite saker. Dock hotade Anna med skilsmässa om jag köpte denna tröja ;)

onsdag 6 augusti 2014

Vovve - Volvo 1-0

Vad händer när en 50 kg vovve springer med huvudet före rakt in i en bil? Jo det blir en buckla på bilen, hunden däremot springer vidare som om ingenting har hänt.


Annars då? Jo Anna och jag har firat bröllopsdag och passade på att äta middag ute på stan. Vi tog en härlig långpromenad hem i kvällssolen.


Träningen har gått bra och i går provade jag att köra backintervaller med 15 kg extra på ryggen, fy bubblan vad det var jobbigt. Tre gånger orkade jag köra rakt upp för backen sen fick jag zick zacka upp för backen fem gånger till. Sedan pushade Gunnar mig att köra tre gånger till. Idag blev det en timme på tröskel med racern.

lördag 2 augusti 2014

Soliga semesterdagar

Nu var det längesen jag skrev något, får skylla på att vi har njutit av det fina vädret och tillbringat mycket tid ute vid havet för att försöka få lite svalka. Skördat grönsaker från verandaodlingen och fått en stor sten på kinden. Har även tränat en hel del och km har vi även haft i klubben. Som vanligt kom jag tvåa. Tjatar inget mer om vad som har hänt utan ska försöka bli bättre på att uppdatera framöver.