lördag 30 november 2013

Blä!

Träningen hade börjat komma igång och allt rullade på. Sen började jag få ont i halsen igen och nu sitter jag här och jobbar på kanonkuleformen istället för cykelformen. Tur att det bara är november/ början av december, så att man inte behöver känna sig allt för stressad över bristen på träning.

torsdag 28 november 2013

Huddinge

Idag är jag och lilleman på Huddinge sjukhus för diverse kontroller. Snart blir det Ikea!

tisdag 26 november 2013

Dopade tråkmånsar

Härom dagen hittade lilleman lite gamla kort från VM i Åre 99. Till en början tyckte jag det var kul att bläddra igenom korten, men efter ett tag insåg jag att många av de gamla idolerna har åkt fast för doping. Det lägger en trist dimma över minnena. På ett plan kan jag förstå detta med doping, pengar och allt det där. Fast på ett annat plan kan jag absolut inte förstå det. Hur kul kan det vara att vinna VM och sedan resten av livet veta att jag fuskade mig till det? Jag skulle hellre komma sist på VM och veta att jag gjort så bra jag kan och kunna njuta av allt runt om kring och att jag fått möjligheten att köra ett VM. Jag har själv haft EPO sprutor liggandes i kylskåpet. Vi gav lilleman EPO sprutor innan njurtransplantationen. Han fick en liten dos ur en behållare och merparten av EPOt slängdes. Så jag har haft tillgång och möjlighet till att dopa mig, MEN skulle aldrig komma på tanken att göra det! Jag snurrar hellre runt ren i slutet av gubbklassen än att köra om segrar i elitklassen dopad.

 Dopad

Dopad

 Dopad

Dopad



Ja ja nu när jag då inte dopar mig måste jag väl träna också? Och det har jag börjat lite lugnt med efter förkylningen. Har inte börjat köra för fullt än, men räknar med att göra det till slutet av veckan. 

lördag 23 november 2013

Issjö CX

Så här kul har vi hemma hos ossJ.



Blev därför inget knatte race för lilleman vilket han sett fram emot. Jag kände mig dock tillräckligt pigg för att köra Klubbens cx race i Issjö idag. Tog det extra lugnt för att inte stressa kroppen så här direkt efter sjukdomen. Körde kontrollerat och körde in på en 5:e plats och samlade tillräckligt med poäng för att ligga 19 poäng före Gunnar inför sista deltävlingen, så jag får komma sämst 6:a nästa gång för att vinna cupen totalt.  Vill även passa på och tacka Anders med familj för en kul bana och gott fika!


torsdag 21 november 2013

Kommer jag komma hit?

Går mest runt och är sur och grinig för att jag har en förbannat seg förkylning som inte vill släppa taget. Nu har den även bjussat på en ögon inflammation! På lördag är det cx race i bergshammra och jag måste vara med och ta några poäng för att inte ge bort segern till Gunnar och det vill man ju inte göra ;) Vi får se hur det kommer att gå.

tisdag 12 november 2013

Kaos och kalabalik

Kan rapportera direkt från ett Söderbykarl där det råder kaos och upprörda känslor bland ortens barn! För här körs deras klätterställning iväg! Vad ska hända nu? Kommer det komma en ny?

Samma kaos råder i min kropp just nu. Har en förkylning som ligger och försöker bestämma om den skall bryta ut eller ej:(

lördag 9 november 2013

Pink ass

Idag var det cykelcross KM här i Norrtälje. Jag orkade hålla ett jämt tempo hela tävlingen utan att ha det där sista lilla extra. Det räckte till en andra plats efter Gunnar. Tävlingen började med att Anders gick ut tok hårt och jag tog upp jakten på honom. Efter några varv gick Gunnar om mig och fick en lucka. Halvvägs in i tävlingen kom jag ikapp och gick ifrån Anders, men Gunnar var det inget att göra åt. Orkade hålla jämt med honom men inte öka det där sista lilla för att gå ikapp.

 Dagens fina pris! Helt klart min färg ;)

Fler bilder tagna av Robbans son Viktor finns här.


tisdag 5 november 2013

Inomhus

Nu har det blivit inneträning i två dagar. 30 minuter på tröskel och lätta växlar i söndags. Fick även med två stycken tre minuters intervaller på max under de 30 minuterna. Igår blev det 6x6 minuter på högt motstånd och låg kadens.

söndag 3 november 2013

Wira crossen

Igår arrangerade Anders deltävling två i CKNs Crosscup, Wiracrossen. Vi var 7 stycken som startade och körde den korta men kurviga banan. Kurvor är inte min starka sida som cyklist men jag lyckades hänga med tätgruppen bestående av Anders, Stefan, Tommy Olsson och jag de första varven innan kedjan hoppade. Och jag hamnade med Jonka ett par varv. Fast denna dag funkade kurvtagningen bra och jag tog någon sekund varje varv på täten och med ca 5 minuter kvar var jag uppe i täten och lyckades vinna med några sekunders marginal till Stefan. Alltid kul att vinna även om det bara är träningstävlingJ.  Ett jättekul initiativ av Andras var att köra ett knatterace. Med nummerlappar och allt drog de lite mindre cyklisterna iväg. Minst lika kul för mammorna och papporna som för barnen! Efter tävlingarna blev det fika i kaféet på Wira bruk och en titt i smedjan som var öppen denna dag. Sammanfattningsvis så var det en lyckad dag för hela familjen!














Fler bilder tagna av Gunnar finns här.

fredag 1 november 2013

För stark!

Inte jag utan chili con carnen som jag gjorde igår:) var lite för generös med chili flakesen! Anna bakade dock ett gott bröd som räddade middagen. Träningen flyttade jag till idag på grund av kinkiga barn.